Activitat

De 19 a 21h

The Cold Web

Autoprotecció i defensa de la privacitat a l'era de la vigilància massiva

TAULA RODONA

Diverses perspectives sobre el context actual de la vigilància i el control en la geopolítica a través de la mirada d’experts mapejadors de l’estat de vigilància massiva. La conversa tractarà sobre les noves fronteres, els nous reptes i accions que planteja el moment actual per a hackers, activistes, periodistes, politòlegs, advocats i artistes a través d’una visió crítica de les estructures de poder. 

 

Moderador: José Luis de Vicente (comissari de l'exposició Big Bang Data)

Participants:

Gemma Galdón: Professora de Seguretat, Tecnologia i Societat a la Universitat de Barcelona i partner a Eticas Research & Consulting. Investiga temes relacionats amb polítiques i tecnologies de seguretat i l’impacte social, ètic i legal de la tecnologia.

Joe Mc Namee: Director de la European Digital Rights (Brusel·les). Plataforma en defensa dels drets civils en el marc de la societat de la informació.

Jérémie Zimmermman: Activista representant de la plataforma quadrature.net que advoca per adaptar les lleis franceses i europees que regulen Internet a la llibertat d’expresió, copyrights i la defensa de la privacitat de les persones. 

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Palau Macaya de L'Obra Social "La Caixa"