Activitat

Dimecres 16 Març, 19:30 h

Teatre CCCB

INAUGURACIÓ OFICIAL

El projecte de remodelació, promogut per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, ha estat obra de l’equip Martínez Lapeña - Torres Arquitectos.

Fotografies del Teatre CCCB al Flickr

El Teatre CCCB, resultat de la remodelació de l’Antic Teatre de la Casa de Caritat, completa l’ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), disset anys després de l’obertura de l’edifici principal al voltant del Pati de les Dones.

Amb el Teatre, el CCCB guanya un espai de 3.164m2 que ha de permetre seguir executant la programació del Centre a partir d’ara, amb millors condicions. Aquesta és la principal raó de ser del Teatre CCCB.

El nou espai compta amb la Sala Teatre, una sala polivalent amb capacitat per a 600 espectadors, i la Sala Raval, amb un aforament de 170 persones.

Disposar d’un equipament amb la capacitat i les prestacions tècniques del Teatre CCCB era una assignatura pendent. L’ampliació respon a una necessitat objectiva que es va fer evident així que es va consolidar la dinàmica generada per l’obertura del Centre en la vida cultural de Barcelona i del nostre país, des del cor del barri del Raval.

 

          

                                                    CCCB © Lourdes Jansana, 2011INAUGURACIÓ OFICIAL

Per donar la benvinguda al nou espai, el dimecres 16 març a les 19.30h se celebra la inauguració oficial del Teatre CCCB, que es farà seguint un itinerari que s’inicia el vestíbul del CCCB, continua pel passadís de connexió subterrània amb l’edifici remodelat i culmina a la sala polivalent del Teatre CCCB.

Tots els convidats seran obsequiats amb l’edició especial de l’exemplar de la col·ecció Breus que recull la conferència d’Antonio Tabucchi: El futur del’atzar.

Amb motiu de la inauguració del Teatre CCCB el dissabte 19 i el diumenge 20 de març de 2011 l’entrada al CCCB és gratuïta

Durant tot el cap de setmana, des de les 11 h del matí fins a les 8 h del vespre, totes les persones que s’apropin al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona tindran la possibilitat de visitar de manera gratuïta el nou Teatre CCCB, així com les exposicions que actualment acull: