Activitat

Dissabte 18 de gener a la 1.00h

Reemissió dilluns 20 de gener a les 9.00h

Durada del programa: 28'

SOY CÁMARA. El programa del CCCB (33)

Estimat públic

El proper dissabte 18 de gener s’estrena la cinquena temporada de “Soy Cámara. El programa del CCCB” a La 2 de TVE amb el capítol titulat "Querido Público".

Com diu Peter Brooks al programa, la funció del teatre ha de ser replantejada constantment perquè les opinions del passat han caducat. I una forma de fer-ho és redefinir la relació entre l’autor teatral i el públic. Partim de dues produccions del Grec 2013 estrenades al Teatre del CCCB i ampliem el punt de vista amb muntatges que estableixen una nova relació amb el públic. Aquest capítol busca una reflexió sobre el teatre i la participació amb les declaracions de quatre directors que plantegen experiències creatives amb voluntat de rompre certes convencions teatrals com Ernesto Collado, Iván Morales, Ivo Van Hove i Roger Bernat.

Guió: Gemma Sanz. Realització: José Antonio Soria

Emissió a La 2 de TVE la matinada del dissabte al diumenge 18 de gener a la 1.00h. Reemissió dilluns 20 de gener a les 08.30h. I després es pot consultar en aquesta web, al canal de Vimeo del CCCB i a RTVE a la carta.

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Televisión Española
Altres crèdits:

Un programa produït amb la col·laboració de l'Institut de Cultura de Barcelona - Grec Festival de Barcelona i Velvet Events.