Activitat

Sónar'09

16è Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia de Barcelona

Sónar, el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia, arriba a la seva 16a edició amb un programa que combina artistes consagrats, com Orbital i Grace Jones, amb nous talents de l'escena underground, com Crystal Castles, Joker o Micachu. A més, la construcció d'instruments de creació sonora es converteix en el protagonista principal de l'àrea expositiva del festival.

 

En la seva setzena edició, el festival Sónar, considerat un dels certàmens més prestigiosos d'Europa del seu gènere, continua apostant per les propostes musicals avançades i l'art d'avantguarda. La programació d'activitats continuarà desenvolupant-se a diversos escenaris de la ciutat: el Sónar Dia als espais del barri del Raval (CCCB, MACBA i Centre d'Art Santa Mònica) i el Sónar Nit a la Fira de Barcelona.


Aquesta edició, a més de les actuacions musicals (prop de 140 concerts entre directes i sessions de DJ), oferirà una àmplia oferta simultània i ininterrompuda de conferències, exposicions, instal·lacions, projeccions audiovisuals en tots els formats, presentacions de software i de medialabs, i una fira professional, per donar a conèixer les últimes tendències en música electrònica, art multimèdia, vídeo i cinema. És així com Sónar és manté com la cita imprescindible del juny de cada any, per a públics inquiets, artistes d'última generació, els professionals i les empreses més influents del sector de les músiques i les arts electròniques.

Crèdits

Organitza
Advanced Music, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Institut de Cultura de Barcelona
Col·labora
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, MACBA
Altres crèdits:

Dirigeix: Enric Palau, Ricard Robles, Sergio Caballero
Participa: L'Auditori; Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis; Ajuntament de l'Hospitalet
Patrocina: Estrella Damm, Vodafone, Sobieski