Activitat

Dissabte 10 Novembre, 10:30

Punto y Raya Junior

Res de representació, només punts i ratlles! T’hi animes? Dos dies de tallers, accions i jocs on explorarem en família l’important paper que tenen els punts i les ratlles a l’art, a la ciència i en el nostre dia a dia.

Torna a les bases i suma’t a aquesta aventura a la cerca de l’essència mateixa de les coses.

El Festival Punto y Raya promou, a més, la conscienciació sobre la importància de l’economia de recursos a través del programa sostenible!

Adreçat a nens d’entre 4 i 12 anys.

 

El programa d’activitats de Punto y Raya JUNIOR s’estructura en:


:: PROJECCIONS

Films presentats a la convocatòria internacional; tres seccions especials comissariades per MAD, i una secció convidada a càrrec de l’Arxiu Xcèntric.

:: INSTAL·LACIONS

Exploracions del punt i la línia des de diverses aproximacions: tecnologies reciclades, arquitectura i disseny, fotografia, interactivitat...

:: ACCIONS / TALLERS

Activitats pràctiques i lúdiques dirigides per professionals que ens introduiran als punts i les línies amb els que treballen diàriament en les seves disciplines (arts plàstiques, cinema i animació, visuals en viu, dansa, biologia, matemàtiques...). Amb aquests nous sabers, realitzarem obres col·lectives.

Aforament limitat. Fes la preinscripció  aquí i no et quedis sense plaça o vine ben d’hora el mateix dia per no quedar-te sense plaça.

:: PYRFORMANCES

Vols ACTUAR EN VIU al CCCB? Doncs no et pots perdre els tallers PyRformàtics «Big Bang de Butxaca» i «Improvisa: Animacions Sonores». Després de preparar amb els teus companys peces audiovisuals en diferents formats, les presentareu en viu davant de la nostra audiència!!

Apunta-t’hi aquí

 

Més informació a www.puntoyrayafestival.com