Activitat

de 10.30h a 14.30h i de 16.30h a 20 h.

Postgrau L’Espai Expositiu (1a edició)

Primera edición del postgrado El Espacio Expositivo, organizado por la UPC School y el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

 

L'objectiu del curs és formar especialistes del muntatge expositiu desenvolupant tots els contextos que afecten aquesta activitat des del disseny del projecte fins a la seva materialització. S'adreça a llicenciats i llicenciades en el camp de l'arquitectura, el disseny d'interiors, gràfic o industrial, les belles arts, la història de l'art, la museologia i la museografia, i a persones que des de diferents activitats professionals estiguin interessades en el món de les exposicions i del muntatge o que hi estiguin vinculades.

En les sessions participaran professionals reconeguts, especialitzats en l'àmbit expositiu contemporani que posaran sobre la taula els debats que apareixen en la premsa i el món de l'art.


Aquest postgrau ha estat concebut per tres directors que complementen diferents visions. La visió de l'arquitectura, representada per Arnaldo Basadonna, arquitecte i professor. La visió de l'estructura, que representa Mario Corea, enginyer i membre de l'equip de muntatge del CCCB i la visió artística, que aporta Paco Pérez Valencia, pintor, museògraf i responsable d'Espacio Escala (Col·leccio Cajasol)
Durada:
200 hores de formació professional


 


Els dies 15 i 22 de juny les classes es faran a altres museus de Barcelona.
Link a la sessió informativa (en català)


Persona de contacte:
Míriam Castro
Tel. 902 76 00 76
miriam.castro.fernandez@fundacio.upc.edu
http://www.talent.upc.edu