Activitat

Dijous 13 Març, 19:30 h

POST-IT CITY. CIUTATS OCASIONALS

PRESENTACIONS DE PROJECTES

Post-it City. Ciutats Ocasionals és una exposició que investiga diferents mecanismes d’ocupacions temporals d’espai públic arreu del món.

 


A través d’aquest cicle de trobades es donaran a conèixer de prop alguns projectes relacionats amb l’exposició per tal de contribuir a la reflexió sobre la condició de l’espai públic contemporani.

 


13 de març, a les 19.30h 


REVISTA BLOCK MAGAZINE


Carmella Jacoby Volk, editora i arquitecte de Tel Aviv, presenta el número especial de la revista dedicat al concepte de la temporalitat a les ciutats d’ Orient Mitjà.


LA SALADA


Julian D'Angiliollo, artista, i Marina Zuccón, arquitecte de Buenos Aires, presenten la investigació sobre el mercat informal més gran d’Amèrica Llatina.REVISTA SPAM_ARQ


Pablo Brugnoli, arquitecte, i Kathryn Gillmore, dissenyadora gràfica de Santiago de Chile, presenten un número especial de la revista, dedicat als nous paradigmes de relació entre arquitectura i arts visuals.DESIGN ON THE CHEAP


Daniele Pario Perra, professor de disseny a la Universitat de Sapienza, Bolonia presenta aquest projecte sobre l’activitat espontània als espais públics.


 


Presenta i modera: Marti Peran, Barcelona, comissari de l’exposició


 


***


Properes presentacions:15 de Abril: Lucia Babina, Rotterdam


22 d’Abril: Francesca Ferguson, Berlín


29 de Abril: Joseph Grima, Nova York


 


Les presentacions es fan en anglès, sense traducció