Activitat

Dissabte 19 Gener, 18:00

Poetry Slam Barcelona

Creació a partir de la paraula i l'escena

El Poetry Slam és 50% poesia i 50% interpretació, una competició poètica amb un format àgil, dinàmic i participatiu en què s’estableix una nova relació entre el públic i els poetes.

Poetry Slam Barcelona és una plataforma de creació artística contemporània, en què la paraula és l’element essencial. El projecte posa la paraula i l’escena al centre de la creació d’una nova oferta cultural, fent servir l’Slam i l’Spoken Word com a recursos per treballar i fomentar les habilitats expressives i de comunicació en un espai performatiu. Una xarxa social de creadors/poetes que troben en l’ús de la llengua i, en concret, en l’Slam de poesia, una eina per al desenvolupament de la seva creativitat i l’eix que articula un espai de relació social i d’intercanvi.

El campionat regular de Slam se celebra des del febrer del 2010 i compta amb centenars de seguidors, poetes i públic, que cada mes es reuneixen per competir, compartir i aplaudir les actuacions dels slammers.

Per a més informació, podeu consultar el web www.poetryslambcn.com i el canal de YouTube www.youtube.com/user/PoetrySlamBarcelona.