Activitat

De dimarts a diumenges d'11 a 20h
Tancat els dilluns no festiu

Pantalla CCCB, un mes, un artista

Dostopos

Aquest programa pretén crear un espai i donar un temps per conèixer les obres de videocreació, aquelles que no sorgeixen per encàrrec sinó per estímul del mateix artista i són d’accés difícil per al públic: a part de festivals, mostres i algunes galeries d’art, no hi ha altres canals de difusió. Aquestes obres porten en si mateixes el concepte més pur i primitiu de la creació artística.

Un mes per poder contemplar obres audiovisuals d’autors amb interès a experimentar i innovar amb nous llenguatges formals i narratius, autors que tenen un desig ferm de transgredir els formats i els gèneres, tractant temàtiques que van de la reflexió íntima a la col•lectiva, de la realitat a la ficció.

Pantalla CCCB, un mes, un artista, es presenta com una sala d’exhibició audiovisual en el nostre edifici i simultàniament com una pantalla en línia dins el nostre web.

Aquest mes de desembre, les artistes són Dostopos (Barcelona), un col•lectiu format per les creadores Ana Pfaff i Ariadna Ribas, que es mou entre la imatge i la música en formats com el videoclip o la videocreació. Dostopos treballa a partir del muntatge amb tècniques com el found footage o el collage. El resultat són unes peces que desborden creativitat, on la tècnica es posa al servei de les idees i de la imaginació.