Activitat

Projeccions de 19:00h. a 23:00h.

L'arxiu OVNI està obert a partir de les 18:00h.

 

OVNI. In Limbo: caure i volar

Mostra de vídeo i documental

Un any més, torna la mostra de vídeo OVNI al CCCB. Durant quatre dies, el vestíbul del Centre es converteix en un focus de lliure expressió i reflexió amb la programació de la mostra de vídeo art i documental independent OVNI. Un espai de crítica de la cultura i la societat contemporànies on la pressió contra els drets i les llibertats socials es presenta de manera constant.

En front de l’aparell mediàtic que ocupa el llenguatge de manera totalitària, OVNI proposa una selecció de films com Fall & Winter, a survival guide for the 21st century de Matt Anderson, un viatge èpic a través dels EUA a la recerca de les causes de l’expansió de la crisi global; Detroit Ville Sauvage un documental de Florent Tillon sobre la capacitat de reorganització dels habitants de la ciutat fantasma de Detroit; De chair et de lait deBernard Bloch,setze històries extraordinàries sobre les destinacions entrellaçades de la vaca i l’ésser humà o Antibiografiesde Khalid Ghali, sobre el batec de la vida de les persones sense llar de Barcelona.

ARXIU OVNI: Durant la celebració de l’OVNI, també se’n pot consultar el seu arxiu en el mateix vestíbul del CCCB, cada dia a partir de les 18.00 h.

Consulta la programació aquí

Crèdits

Organitza
Observatori de Vídeo No Identificat (OVNI)
Altres crèdits:

Col·labora: CCCB, Generalitat de Catalunya, Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC), ICUB, Videolab, Cintex, HP