Activitat

17:00- 19:00 h // 19:30- 20:30 h

Narrar Google

Taller d'escriptura i conferència

Com ha afectat Google el cinema, la literatura, la fotografia, l’art contemporani? Un taller d’escriptura i una conferència a partir de l’experiència de dos escriptors que han abordat els efectes del cercador sobre les maneres de narrar el món.

17.00-19.00 h: Taller d’escriptura, amb Sergio Chejfec

Internet i la seva evolució a través de refinats navegadors i sistemes de cerca i representació han canviat la nostra sensibilitat enfront de les coses en general i del territori en particular. La cartografia del món físic ha adquirit un plec addicional: el de la seva representació interactiva. En aquest taller es discutiran projectes o experiències narratives que incorporen aquests nous elements als seus criteris constructius i les diferents postulacions de realitat que impliquen.

Observacions: Aquest taller s'imparteix en castellà. 

19.30-20.30 h: La pantalla en paraules: conferència presentació de Crónica de viaje, amb Jorge Carrión

A partir de la seva pròpia experiència com a autor de Crónica de viaje ( Aristas Martínez, 2014), llibre d’artista format a partir de suposades pantalles de Google, Jorge Carrión reflexionarà sobre les maneres que el cercador ha canviat les nostres maneres de pensar i sobre com l’art de la nostra època l’ha versionat, intervingut, okupat o, simplement, representat.

 

Aquesta activitat forma part del cicle Kosmopolis. Programació contínua 2014