Activitat

11:00 h - 19:30 h 

Món Llibre 2014

El Sant Jordi per a nens i nenes

Món Llibre fa 10 anys!

Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes, celebra enguany la 10a edició amb una pila d’activitats singulars i divertides concebudes per apropar els llibres als petits de la casa o fer-los créixer el gust per la lectura. El cap de setmana del 12 i 13 d'abril, la plaça de Joan Coromines acull més de 50 activitats per seguir fent del Sant Jordi per als més petits la festa literària imprescindible per a les famílies i la literatura infantil i juvenil.

En aquesta edició, la il·lustradora convidada és la quebequesa Marianne Dubuc, autora de llibres com El mar (2007), Davant de casa meva (2010) o El carnaval dels animals (2012), aquests dos últims traduïts a més de deu llengües. El cartell del festival 2014 és obra de Perico Pastor, autor català de projecció internacional.

Amb motiu dels 10 anys de festival, aquest 2014 Món Llibre amplia les seves activitats als tres dies previs a la festa del cap de setmana, oberta a tot el públic. De dimecres a divendres es programen activitats dirigides a les escoles, que podeu consultar al web de CCCB Educació.

Trobareu més informació sobre la programació al web de Món Llibre.

Crèdits

Organitza
Ajuntament de Barcelona - ICUB
Col·labora
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, MACBA, Biblioteques de Barcelona, Oficina del Québec a Barcelona
Patrocini
El Periódico, Qué Leer
Altres crèdits:

Amb el suport de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil.