Activitat

Món Llibre 2009

Festa del llibre per a nens i nenes

Món Llibre és la gran festa del llibre per als infants: un Sant Jordi molt especial ple de contes, escriptors, espectacles, racons de lectura, cinema, exposicions, música, màgia... en un entorn d'escenaris literaris que transportaran els més petits al món imaginari dels llibres.

Vine a descobrir els espais que amaguen els teus llibres preferits,

...juga a perdre't per les millors aventures entre ratlles,...coneix alguns dels autors i les autores que imaginen, escriuen i il·lustren els teus millors contes, ...i regala't estonetes de lectura i diversió en família de la mà de més d'una trentena d'editorials, dues llibreries, un cinema literari, les biblioteques de la ciutat i un munt d'artistes que et suggeriran mil i una maneres d'apropar-te als llibres.

 

Al 2009 celebrarà la seva quinta edició, on es podrà accedir, durant tot el cap de setmana, a prop de 150 activitats al CCCB i també a la plaça Joan Coromines i al MACBA, organitzades amb la col·laboració d’editorials de literatura infantil de tot el país, que aportaran a la festa propostes molt suggerents i centenars de llibres.

Com a novetat del Món Llibre 2009, cal destacar el projecte «A la manera de...», una iniciativa en la qual diversos artistes de diferents disciplines, tots ells exponents de la creació contemporània, ofereixen la seva mirada particular sobre la literatura i sobre alguns dels llibres proposats per les editorials participants.

Artistes participants:

Reflexus - Jordi Teixidó
Judith Farrés - L'elefantástico (Ed. Kokinos)
Manwoz i Marina - La cosa perduda (Ed. Barbara Fiore)
Perejaume al MACBA
Conservas - L'enemic (Ed. TakaTuka/Virus Editorial)
D'callaos - La casa de la mosca fosca (Ed. Kalandraka)
Stella Velilla - La humanitat (Ed. Cruïlla)
Garotas con garbanzos o pinto careca (Ed. Kalandraka)

En aquest ocasió ens acompanyarà, també, l'autora i il·lustradora britànica Leigh Hodgkinson, directora d'art de la sèrie de la BBC Charlie and Lola, de Lauren Child, i autora de divertits àlbums il·lustrats com la sèrie del gat Colin (editada en català i castellà per Coco Books).

 

Ah! I a més a més, es podran fullejar i llegir llibres i fins i tot, si es porta un de ja llegit, es podrà canviar per un altre al mercat d’intercanvi!

Crèdits

Organitza
Institut de Cultura de Barcelona
Col·labora
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, MACBA, Consorci de Biblioteques de Barcelona
Altres crèdits:

Patrocina:
Caja Madrid
El Periódico - ComRàdio - Quéleer