Activitat

d'11 a 19:30 h

Món Llibre 2008

Festa del llibre per a nens i nenes

Torna Món Llibre, la festa dels llibres per a nens i nenes. Durant dos dies gaudireu de més de 100 activitats entre narracions, espectacles, cinema, tallers i jocs entorn als llibres que, gràcies a les ales a la imaginació, us transportaran a altres mons i cultures.

 

La gran festa del llibre per a nens i nenes torna al CCCB coincidint amb Sant Jordi. Món Llibre, el Sant Jordi dels nens, dóna ales a la imaginació per tal d’apropar-nos a totes les cultures que viuen a la nostra ciutat i que es troben també dins dels llibres: més de 1.000 contes acompanyats de narracions, espectacles, cinema, exposicions, tallers, música, jocs o laberints.

Serà una festa plena de literatura, de música, d’històries d’arreu del món explicades en les seves llengües originals i traduïdes amb gestos, sons o il·lustracions. Com a novetat, enguany trobareu un espai dedicat especialment als infants de més de 9 anys amb, còmics, trobades amb autors i música.

Totes aquestes propostes i sorpreses són possibles gràcies a la col·laboració de més de 40 editorials de literatura infantil de tot el país, que aporten a la festa un important ventall d’activitats i centenars de llibres, que viuran durant dos dies entre les escenografies alades dissenyades per José Menchero.Ah! I a més, si porteu un llibre que ja hagueu llegit el podreu canviar per un altre al mercat d’intercanvi!

Trobareu el programa detallat a la web de Món llibre

Crèdits

Organitza
Ajuntament de Barcelona - ICUB
Col·labora
Consorci de Biblioteques de Barcelona, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Consell Català del Llibre per a Infants i Joves, Llibreria Laie, Llibreria La Central, Sector editorial de literatura infantil i juvenil
Suport
COM Ràdio
Patrocini
El Periódico, Obra Social Caja Madrid