Activitat

Metamorfosis: un mapa més enllà del CCCB

Activitats programades en museus i altres espais de Barcelona i Catalunya afins als universos mostrats a l’exposició «Metamorfosis»:

  • La selecció del germans Quay al Museu Frederic MarèsA partir del 22 d’abril es pot visitar el Museu Frederic Marès amb la senyalització de la selecció d’objectes del Gabinet del Col·leccionista feta personalment pels germans Quay.

 

I també et recomanem la visita a:

  • Museu del Joguet de Catalunya«Finestra de l’exposició...» dedicada a l’animadora txeca Hermína Tyrlová i a les figures de la Formiga Ferda i Kuku que va donar al Museu.
  • Museu del Castell de PeraladaAquest museu, instal·lat en un castell, allotja una magnífica biblioteca de finals del segle XIX i riques col·leccions de vidre antic i ceràmica.
  •  La Puntual. Programació de putxinel·lis que durant els mesos de maig i juny estarà relacionada amb l’exposició «Metamorfosis».
  •  Museu dels Autòmats del Tibidabo . Una espectacular col·lecció d’autòmats, amb 42 peces originals de finals del segle xix i principis del segle xx, representatives de diferents tradicions culturals, situades dins d’un edifici modernista.

 

Amb l'entrada de qualsevol d'aquests museus i espectacles teniu entrada gratuïta a l'exposició «Metamorfosis» presentant el tiquet corresponent a les taquilles del CCCB.