Activitat

de les 20 h a la 1h

InnMotion 2009

Biennal Internacional de Performance i Arts Visuals Aplicades

Entre l'1 i el 4 de juliol, es donaran cita al CCCB i a l'espai Conservas algunes de les propostes escèniques i visuals més innovadores generades arreu del món. InnMotion, organitzat per l'Associació Cultural Conservas, arriba a la seva 5a edició amb una programació que inclou música, performance, multimèdia, debats oberts, instal·lacions, teatre visual i tallers de creació. El festival, amb entrada gratuïta a la major part de les activitats, constarà de 4 àrees principals:


1 - Observació pràctica: Per a què serveixen els artistes?


Veurem alguns espectacles i instal·lacions que ens ajudin a resoldre aquest dilema. Entre ells, es presenta l'estrena absoluta de l'obra teatral "Las Listas" de Julio Wallovich (co-director de la pel·lícula "Smoking Room") amb un cast d'excepció encapçalat per Francesc Garrido. També volem destacar Generation Jeans, espectacle de la Belorus Free Theatre, la companyia de teatre clandestina més coneguda de Bielorrússia.

2 - Àrea de Crisi: Que ens tornin la pasta.


Fòrum obert per apropar-nos a produccions artístiques que, amb la crisi, s'han posat al servei de les lluites socials com les dels col·lectius Ubemorgen (Alemanya) i Derivart (Barcelona), entre d'altres.

3 - Divertiments, en ocasions pornogràfics.


Cada nit tancaran la jornada d'InnMotion uns divertiments sobre la feminitat i l'erotisme, amb Manah De Pawn (Bèlgica), Jimmy Picker (EUA) i Shulea Cheang (Taiwan).

4 - Area permanent

Música per a nits d'estiu amb concert final. Àrea gratuïta de 20 h a 1 h.

 

Participants
Director:
Simona Levi

Participa: Julio Wallovits, Gary Stevens, Action Hero, YesMen, Valeriano López, Luigi Coppola, James Picker, Shu lea Cheang, Emanuel Andels, Derivart, The Natural Theatre, Manah de Pauw y Bernard van Eeghem, Aram Bartholl, Datenstrudel Belarus Free Theatre, Màquina de Turing, djd!, K-seo y off://tv, Interruptions, J. Toret, Robin Bank, They Rule, Natalie Jeremijenko, Ada Colau, Avv l'òstia, oficina 2004, Valery Alzaga, Gerardo Pisarello, Davide Barillari, Merijn Oudenampsen, Ghalia Elsrakbi, Consume hasta morir, Marinaleda, Coop 57, Universidad Nómada, Antiadvertising Agency, BLF, UBERMORGEN, Telekommunisten, eXgae.

Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Enllaços
web Innmotion 09

Crèdits

Organitza
Associació Cultural Conservas
Produeix
Associació Cultural Conservas
Col·labora
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona - ICUB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, British Council
Altres crèdits:

Col·labora: Exgae, Canmasdeu y Cube