Activitat

Horari de projecció continu des de les 12 h fins a les 20 h.

Home, de Yann Arthus-Bertrand

En el marc del Dia Internacional del Medi Ambient

En els seus 200.000 anys d'existència, l'home ha trencat l'equilibri de gairebé 4.000 milions d'anys d'evolució de la Terra. El preu a pagar és considerable, però és massa tard per ser pessimistes.


Yann Arthus-Bertrand, després de tres anys de producció, amb les seves imatges inèdites de més de 50 països vistos des del cel, compartint amb nosaltres la seva capacitat de sorpresa i també les seves preocupacions, col·loca, amb aquesta pel·lícula, una pedra a l'edifici que hem de reconstruir tots plegats.


Estrena a Barcelona simultàniament amb 50 països del món

 

La pel·lícula és tot un manifest. El nostre impacte sobre la Terra és més gran del que aquesta pot suportar: consumim massa i estem a punt d'esgotar tots els recursos. Des del cel, es veuen bé els lloc on la Terra està ferida: Home explica, per tant i de manera senzilla, els problemes actuals, dient alhora que hi ha una solució. El subtítol de la pel·lícula podria ser "és massa tard per ser pessimistes": estem en una cruïlla de camins, hem d'adoptar les decisions importants si volem canviar el món. El que diem a la pel·lícula ho sap tothom, però ningú no s'ho vol creure realment. Home és, per tant, una pedra més en l'edifici que construeixen les associacions ecologistes per recuperar un cert sentit comú i canviar la nostra manera de consumir i de viure.


 


HOME 2009, França, 90'

Director: Yann Arthus Bertrand
Productors: Denis Carot i Luc Besson
Música original: Armand Amar
Guió: Isabelle Delanoy, Yann Arthus Bertrand, Denis Carot, Yen Le Van.
Muntatge: Yen Le Van
Veu en off: Juan Echanove

Crèdits

Organitza
ACCIONATURA, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona