Activitat

D' 11:30 a 01 h

Hipnotik Festival 2013

10 anys representant la cultura Hip Hop

Amb l'esperit de sempre i amb més forces que mai, el festival de referència del hip hop estatal celebra el seu desè aniversari (vídeo) amb una edició molt prometedora que combinarà música, competicions, MC’s, ball hip hop, art urbà i accions solidàries en els diferents espais del CCCB.

En aquesta nova edició, els concerts comptaran amb noms com el de Mala Juntera, o el que és el mateix, Zatu, Hazhe, Capaz i Acción Sánchez que, per primer cop a Barcelona, presentaran Cracks, un àlbum carregat d'autèntic hip hop.

Duo Kie, que són Mcs Locus i Nerviozzo, un dels grups més emblemàtics de l'escena espanyola, també mostraran el seu nou treball Inferno. El Chojin ens portarà la seva I.R.A., Nasta presentarà Guetto Quorum i Tribute Corp debutarà amb Tribute Resurection. El Santo y Tosko també faran sonar per primera vegada Algo personal i Rayden vindrà amb el seu àlbum Mosaico.

D’entre l’escena underground, Suite Soprano, MDE Click, Cheb Rubën, Dual y Kaim, Mi.amargo, i Niño Trapani seran els convidats a aquesta cita de més de tretze hores de cultura urbana.

Com sempre, a més dels concerts, hi haurà competicions d’MC’s de tot el territori espanyol que es reuniran a la Hipnotik MC Battle. Per altra banda, la Hipnotik Battle of Bands serà una bona oportunitat perquè nous grups es donin a conèixer, mentre que la T3 reunirà a MC’s per equips, per tal de decidir quin fa les millors rimes i improvisacions. Les competicions de ball hip hop seguiran tenint una presència destacada en més de vuit modalitats d’estils com ara el Popping, el Locking o el House.

L’art urbà també tindrà lloc al festival amb la Wacom, una competició de disseny digital i el projecte de Murs Lliures que es proposa alliberar espais per a l’art de carrer a Barcelona. El laboratori de disseny Stree2lab mostrarà el seu projecte Streetto, una col•lecció de tatuatges temporals, i Secret Walls, la reconeguda competició d’il•lustradors del Regne Unit, tindrà per primera vegada la seva cita a Barcelona.

La cara més solidària del festival pren forma amb el suport al Banc dels Aliments, que conjuntament amb DJ’s contra la Fam demanaran als assistents a l’Hipnotik que col•laborin portant algun aliment. L’amor no és l’Hòstia és l’altra proposta de caràcter solidari, un projecte que presentarà l’Associació Brainstorming i que lluita contra la violència de gènere.

No et perdis aquesta desena edició d’Hipnotik, una cita indispensable per a tots els amants de la cultura hip hop i la cultura urbana.

 

Web Hipnotik Festival

Facebook Hipnotik Festival

Twitter Hipnotik Festival

Canal Youtube Hipnotik Festival

 

Crèdits

Organitza
Hipnotik Faktory
Altres crèdits:

Dirigeix: Marta Torras i Salvador Torras

Organitza: Hipnotik Festival S.L.

Participa: CCCB, Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat

Col•labora: CCCB, MTV i Ajuntament de Barcelona

Produeix: Hipnotik Faktory S.L.

Patrocina: Estrella Damm i Hercules