Activitat

De dimarts a diumenges: d'11 a 20 h
Tancat els dilluns no festius

Herta Müller: El cercle viciós de les paraules

Exposició de petit format

La mostra rastreja la vida i obra de l’escriptora, des de la seva infància rural al Banat suabi fins al lliurament del Premi Nobel de Literatura. S’hi poden veure documents i fotografies familiars, així com entrevistes on l’escriptora ens parla de la seva vida a Romania, de l’exili i de la seva escriptura. Com a membre del «Grup d’acció Banat», l’exposició mostra declaracions d’alguns dels seus companys del grup i extractes de les actes de seguretat que ens informen del sistema polític rigorós i misantrop que la va conduir a l’exili. També s’hi poden veure alguns dels collages de Herta Müller, creats des de finals dels anys vuitanta, que ens conviden a contemplar una faceta desconeguda de la seva creació.

L’exposició és una versió reduïda de l’exposició «Der kalte Schmuck des Lebens» / «El fred ornament de la vida», concebuda per la Literaturhaus Berlin, i viatjarà per diferents Goethe Institut d’arreu del món els propers mesos.

Participants

Concepció d’Ernest Wichner i Lutz Dittrich
Disseny i direcció de producció d’unodue, Florian Wenz i Constanza Puglisi
Produïda pel Goethe-Institut

Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Espai CCCB
Hall