Activitat

De 17h a 21h 

Habitació 1418

Carnestoltes. Once upon a time

Habitació1418 surt del seu espai habitual per a celebrar que ja té un any de vida. Aquest Carnestoltes serà l'excusa perfecta per mostrar, amb un ball de màscares, el treballa realitzat als tallers previs. La festa tindrà lloc a l'Auditori del Convent del MACBA. 

17.30 h: arribada dels “roomers” i dels alumnes de l’IES Consell de Cent

18 h a 18.30 h: Once upon a Time, performance col·laborativa de so, dansa, moviment i màscares. 

Pausa

19 h: Carnival Print, a càrrec de 2ndfunniestthing. Taller d’estampació amb ceres o plastidecors, especial “Carnival Edition”. Per aprendre a dominar a fons aquesta tècnica d’estampació casolana amb resultats similars a la serigrafia tradicional, però sense necessitat de tanta infraestructura. Repassarem diversos trucs per aconseguir diferents acabats i treballarem amb plantilles amb missatges i formes carnavalesques que et deixaran amb la boca oberta. Canvi de papers esbojarrat! Porta una peça i carnavalitza’t!

20 h: Marev DJ Set. El duo artístic Marev (compost pels roomers Marc GAson i Eva Chamosa) s’encarregaran de tancar aquesta tarda en què l’Habitació es transforma, es disfressa i celebra que ja ha passat, ràpid i intens... el nostre primer any!