Activitat

Gandules'14 - Gas Natural Fenosa

Concurs de curtmetratges

El programa Gandules del CCCB és molt més que un cicle de pel·lícules d’estiu. Durant els últims anys s’ha convertit en una reconeguda plataforma per explorar un nou concepte de cinema integrador i obert, que combina diferents gèneres, llenguatges i èpoques. Una nova forma d’entendre (i consumir) cinema que amplifica i expandeix els gustos estètics audiovisuals.

Continuant amb la nostra línia de fer participar l’audiència, des de fa ja dos anys, avui estem més convençuts que mai que “Tu també ets Gandules”. Per això, per commemorar el 20è aniversari del CCCB, estem convidant a tothom a participar al concurs de curtmetratges amb el tema d’enguany: “Fora de casa”, des de l’emigració, els viatges fins a experiències diverses a llocs llunyans, desconeguts o hostils. 

D'entre totes les obres rebudes, el CCCB seleccionarà 20 peçes que seran publicades a la pàgina web per començar la fase de votacions online. Els nou curts més votats seran projectats durant les sessions de Gandules’14. Finalment, un jurat seleccionarà el millor curt entre els nou finalistes, atorgant-li un premi en metàl·lic de 500 euros. La competició és oberta a tothom i el període per lliurar els vostres curts comença el 14 de març i conclou el 30 de maig. 

Bases del concurs