Activitat

Dijous 21 Agost, 22:00

Gandules'14 - Gas Natural Fenosa

The Immigrant (Charlot emigrant) + Illégal (Il·legal)

Sessió doble + curtmetratge:

The Immigrant (Charlot emigrant)
Charles Chaplin
1917, EUA, 16 mm, 25’, muda

Illégal (Il·legal)
Olivier Masset-Depasse
2010, Bèlgica/Luxemburg/França, 35 mm, 90’, VOSC
Festival de Varsòvia – Secció Oficial: Premi Millor Director

En un inesperat control de documents, Tania, una mare de família russa que viu en situació irregular a França, és detinguda i empresonada en un centre de detenció d’immigrants il·legals. Comença aleshores la seva lluita  per no decaure en el  dia a dia, impossibilitada de reunir-se amb el seu fill Ivan i amenaçada d’expulsió. En un entorn cada cop més hostil, haurà de resistir amb totes les  forces per mantenir la  identitat i reunir-se de nou amb el seu fill. Illégal (Il·legal) s'estrena a Espanya a Gandules'14 - Gas Natural Fenosa.

Imágenes secretas
Diana Toucedo Crespo

2013, Espanya, vídeo, 15’, VO (es)
Curtmetratge finalista del Concurs Gandules'14

“El meu pare és capità d’un vaixell. S’ha passat la vida fora de casa, pescant i navegant pels caladors més importants del món. A Imágenes secretas viatjo a l’Argentina per descobrir per primera vegada quina és la manera de viure d’un capità i d’un pare que sempre ha estat absent.”

Consulta la
 programació completa de Gandules'14 - Gas Natural Fenosa. Durant el mes d’agost, al web de Filmin també trobareu una excel·lent selecció de títols del seu catàleg que segueixen la temàtica del cicle Fora de casa.