Activitat

Dijous 14 Agost, 22:00

Gandules'14 - Gas Natural Fenosa

Auf der anderen Seite (Al otro lado)

Auf der anderen Seite (Al otro lado)
Fatih Akin
2007, Alemanya/Turquia, 35 mm, 122’, VOSE
Festival de Canes – Secció Oficial: Premi Millor Guió

Una sèrie de trobades, relacions i morts que s’esdevenen entre Alemanya i Turquia posen en contacte les fràgils vides de sis persones que busquen el perdó i la reconciliació. Nejat no aprova la relació que el seu pare, un pensionista, manté amb la prostituta Yeter, però canvia d’opinió quan s’assabenta que la dona envia diners a Turquia per pagar els estudis universitaris de la seva filla Ayten. La sobtada mort de Yeter distancia pare i fill, que decideix anar-se’n a Istanbul a buscar Ayten. Tanmateix, Ayten és una activista política que fuig de la policia turca i busca refugi a Alemanya.

Las tardes
Alba Molas Closas

2014, Espanya, vídeo, 10’, VO (es)
Curtmetratge finalista del Concurs Gandules'14

Julia és una immigrant equatoriana que treballa en una casa, on s’ocupa de la neteja i de cuidar en Mateo, el fill de la família. Aquesta és la història d’una de les moltes tardes que comparteixen Julia i Mateo.

Consulta la
 programació completa de Gandules'14 - Gas Natural Fenosa. Durant el mes d’agost, al web de Filmin també trobareu una excel·lent selecció de títols del seu catàleg que segueixen la temàtica del cicle Fora de casa.