Activitat

Dimecres 13 Agost, 22:00

Gandules'14 - Gas Natural Fenosa

I am from Chile

I am from Chile
Gonzalo Díaz
2013, Xile, Blu-ray, 108’, VOSE
Festival Internacional de Santiago de Chile SANFIC – Secció Oficial

Salvador és el nebot i el nou llogater de María, una dona xilena que viu a Londres des de finals dels anys 70. El film retrata l’adaptació del jove a la seva nova llar, que comparteix amb un rus, una japonesa, un xilè i una espanyola. El que en principi havia de ser una estada de turisme i plaer recorrent Europa, esdevé de cop, per un daltabaix financer, tot un repte de subsistència. El xoc de cultures i la mala sort faran que l’experiència de Salvador sigui molt més profunda i sorprenent del que hauria pogut imaginar. I am from Chile s'estrena a Espanya a Gandules'14 - Gas Natural Fenosa.

Míjau
Olaia Sendón

2014, Espanya, vídeo, 7’ 56”, VOSE
Curtmetratge finalista del Concurs Gandules'14

Michal ha viscut a quatre països al llarg de la seva vida, n’ha après la llengua, n’ha compartit els costums. Cadascun d’ells li ha proporcionat un seguit d’experiències que a poc a poc el van formant com a individu. Però quan arribi l’hora de definir d’on és, què contestarà?

Consulta la
 programació completa de Gandules'14 - Gas Natural Fenosa. Durant el mes d’agost, al web de Filmin també trobareu una excel·lent selecció de títols del seu catàleg que segueixen la temàtica del cicle Fora de casa.