Activitat

Dimecres 06 Agost, 22:00

Gandules'14 - Gas Natural Fenosa

Welcome

Welcome
Philippe Lioret
2009, França, 35 mm, 110’, VOSE
Berlinale – Secció Panorama: Premi del Jurat Ecumènic, Premi Label Europe Cinemas

Bilal, un jove de 17 anys procedent del Kurdistan iranià, ha creuat el Pròxim Orient i Europa per reunir-se amb la seva xicota, que ha emigrat recentment a Anglaterra. Però el seu viatge es veu bruscament interromput quan a França li impedeixen creuar el canal de la Mànega. El jove decideix, aleshores, travessar els 32 quilòmetres de distància nedant, i comença a entrenar-se en una piscina municipal. Allà coneix Simon, un professor de natació en ple procés de divorci. Simon està disposat a fer el que sigui per recuperar a la seva dona, i ho arrisca tot oferint-li protecció a Bilal.

Aller et retour
Núria Monjo Pastor

2012, Espanya, vídeo, 2’ 13”, VO (ca) S (fr)
Curtmetratge finalista del Concurs Gandules'14

La situació econòmica en què vivim ens ha convertit una altra vegada en nòmades. Anem de ciutat en ciutat, de país en país, buscant feina. Sempre provisionals i temporals, amb l’esperança que algun dia arrelarem definitivament en algun lloc.

Consulta la
 programació completa de Gandules'14 - Gas Natural Fenosa. Durant el mes d’agost, al web de Filmin també trobareu una excel·lent selecció de títols del seu catàleg que segueixen la temàtica del cicle Fora de casa.