Activitat

Dimarts 27 Octubre, 20:00

FILA ZERO Preestrena de la pel·lícula "La mujer sin piano" de Javier Rebollo

La primera sessió del FILA ZERO del 2009-2010 està protagonitzada per un dels més destacats i prometedors directors de cinema de la nova generació.

JAVIER REBOLLO presentarà la seva última pel·lícula, encara no estrenada comercialment, LA MUJER SIN PIANO, protagonitzada per Carmen Machi, que ha estat recentment premiada en el Festival de Donostia-San Sebastián amb el Premi a la Millor Direcció.

Javier Rebollo (Madrid, 1969), conegut pel seu brillant treball en el món del curtmetratge, va debutar en l’any 2006 amb Lo que sé de Lola. Defensor d’un tipus de cinema rigorós i personal, amb la seva segona pel·lícula, La mujer sin piano, aprofundeix en una línia de treball que reivindica la llibertat d’autor per fer tot tipus de cinema, fins i tot aquell que es considera menys convencional.

La mujer sin piano explica 24 hores de la vida de la Rosa, una mestressa de casa madrilenya que intenta superar la monotonia de la seva vida quotidiana amb una escapada condemnada al fracàs. Carmen Machi utilitza un registre completament diferent al que és habitual, basat en el silenci de les paraules i el so dels tacons, per traçar un retrat d’una dona que està romanent en la memòria.

Títol original: La mujer sin piano
Direcció: Javier Rebollo
País: España
Any: 2009
Data d'estrena:  18 de desembre
Durada: 95 min.
Repartiment extès: Nadia de Santiago, Carmen Machi, Jan Budar, Tomás del Estal, Esperanza De la Vega, Pep Ricart, Luis Antonio Espinosa
Guió: Lola Mayo, Javier Rebollo
Distribuïdora: Avalon Productions
Productora: Avalon Productions, Lolita Films

Crèdits

Organitza
Fundació ESCAC
Col·labora
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona