Activitat

Dimarts 30 Novembre, 20:00

FILA ZERO: Mapa de los sonidos de Tokyo (Isabel Coixet, 2009, 109 min)

Projecció de la pel·lícula Mapa de los sonidos de Tokyo (Isabel Coixet, 2009) i col·loqui posterior entre la cineasta i el públic assistent.

 

 

 

NOVA TEMPORADA DE FILA ZERO

Un any més, la Fundació ESCAC, amb la col•laboració del CCCB, serà l’encarregada d’organitzar la nova etapa de les ja veteranes sessions de cinema de l’ESCAC conegudes com a FILA ZERO. En aquesta segona temporada a l’auditori del CCCB, FILA ZERO manté la voluntat d’acostar als alumnes i professionals del mitjà el cinema més interessant i divers que es realitza al nostre país, i alhora oferir l’oportunitat de conèixer els seus creadors i establir-hi un col·loqui al voltant de la seva feina.

La primera sessió del FILA ZERO de 2010-2011 està protagonitzada per una de les més conegudes directores de cinema espanyol, ISABEL COIXET, que presentarà el seu últim treball “MAPA DELS SONS DE TÒQUIO”, estrenat l’any passat.

Presentar Isabel Coixet és fàcil i és difícil. Tothom la coneix i sap qui és, no debades fa més de vint anys que es dedica al cinema. Però en aquesta xerrada amb ella, intentarem descobrir aquella altra Isabel Coixet menys coneguda, la que s’amaga darrere de la seva figura pública. En tot cas, és una oportunitat magnífica de poder parlar amb una persona que té una trajectòria professional realment excepcional.