Activitat

Dimarts 23 Febrer, 20:00

Fila Zero: 53 DÍAS EN INVIERNO, de Judith Colell

Presentació de la pel·lícula anirà a càrrec de Núria Vidal (ESCAC) i del mateix autor. Després de la projecció s’obrirà un col·loqui entre el cineasta i el públic assistent.

 

Quarta sessió de FILA ZERO amb JUDITH COLELL

La directora JUDITH COLELL en serà la protagonista i presentarà la seva pel·lícula 53 días en invierno, estrenada l’any 2006, amb un repartiment coral encapçalat per Mercedes Sampietro i Alex Brendemühl.

Ajudant de direcció durant molts anys, entre d’altres del seu company Jordi Cadena, Judith Colell va debutar en la direcció amb un episodi del film col·lectiu El domini dels sentits (1996). En deu anys, aquesta jove realitzadora ha aconseguit construir una filmografia breu però amb molta personalitat que té en 53 días en invierno el punt més alt fins ara.

Fins ara, perquè una de les raons de portar-la a aquestes sessions de Fila Zero és que acaba de finalitzar el rodatge d’un film molt especial, Elisa K, realitzat a quatre mans entre ella i Jordi Cadena, en un experiment que combina temps i estils adaptant una novel·la de Lolita Bosch.

53 días en invierno va ser una sorpresa en el panorama del cinema català i espanyol que no va tenir tota la repercussió que es mereixia. Ara tenim l’oportunitat de revisar-la i conversar amb la seva directora sobre el seu concepte del cinema i sobre la seva experiència.


Fitxa Tècnica:

53 DÍAS EN INVIERNO, de Judith Colell (2006, 92 min)