Activitat

Dimecres 21 Març, 21:00

Festival Magdalena Piezas Conectadas

Las sin Tierra

En el marc del Festival Magdalena Piezas Conectadas, mostra internacional de dones creadores, el CCCB presenta Las sin Tierra, de Nomad Teatre, sota la direcció de Jill Greenhalhg, fundadora del Magdalena Project. Aquest muntatge és un clar exponent de la recerca d'un nou llenguatge escènic en la frontera teatral contemporània, basat en la col·laboració entre creadores internacionals.

 

Aquest Festival es realitza a Espanya per primera vegada, i acull propostes artístiques de diferents països que es realitzaran en diferents espais de la ciutat de Barcelona. Es presentaran espectacles, performances, tallers, demostracions, videoinstal•lacions...i un seguit d'activitats paral·leles, com ara conferències, presentacions, taules rodones..., al voltant de la creació i la investigació escènica.

Crèdits

Organitza
Güima, CCDF Bonnemaison, The Magdalena Project, Instituto de la Mujer
Col·labora
SGAE, Casa Asia, Ateneu Barcelonès, Casal del Metge, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, British Council, UOC, Casa Amèrica Catalunya, Biblioteca Francesca Bonnemaison, La Caldera, ARTEZ
Suport
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, , Institut de Cultura de Barcelona, Diputació de Barcelona - Xarxa de Biblioteques
Patrocini
Tupinamba, Miriam Cernuda JOYAS, Carlota's, AAV Rent a Car
Altres crèdits:

Organitzadors: Güima en col•laboració amb el CCDF Bonnemaison, The Magdalena Project i el Instituto de la Mujer.


Amb el suport de:
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, ICUB-Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona.


Col•laboradors: Sgae, Casa Asia, Ateneu Barcelonès, Casal del Metge, CCCB, British Council, UOC, Casa Amèrica a Catalunya, Biblioteca Francesca Bonnemaison, La Caldera i revista ARTEZ.


Patrocinadors: Tupinamba, Miriam Cernuda JOYAS, Carlota's i AAV Rent a Car.