Activitat

Dimarts 16 Desembre, 19:30

Estrena documental “ENDEUTATS, sobre la teranyina”, 2008, 60’

Estrena documental "ENDEUTATS, sobre la teranyina", 2008, 60'
Direcció: Ferran Vidal Vicens
Producció: Debitas, Fundación Quepo i AICEC-ADICAE

A través del seguiment de quatre famílies de diferent nivell de renda i procedència, descobrim com el sobreendeutament afecta les seves vides. Com a contrapunt a aquests dramàtics testimonis, especialistes de diferents àmbits (un economista, un sociòleg, un advocat, un jutge, un psicòleg i altres experts) analitzaran els factors que ens han portat a aquesta situació i aportaran la seva visió sobre les vies legals, polítiques i socials que són necessàries per abordar aquest greu problema que, en aquests moments, segons les dades confirmades pel Consell General del Poder Judicial, els embargaments efectuats en ferm d'habitatges l'any 2008 ja s'acosten als 100.000 i es poden duplicar al llarg del 2009.

19.30 h: Presentació a càrrec de AICEC-ADICAE,  Debitas i Fundació Quepo

20 h: Projecció del documental

21 h Debat: Les víctimes reals. Quines sortides tenen?
Participants: Gonzalo Bernardos (professor d'Economia de la UB), Manuel Pardos (president d'AICEC-ADICAE), José Maria Fernández Seijó (magistrat del Jutjat mercantil), Jordi Anguera (director de l'Agència Catalana del Consum, GENCAT) i la participació del públic.

Més informació a www.quepo.org

El documental "ENDEUTATS, sobre la teranyina" es projectarà també els dies 23, 27 i 30 de desembre a les 19 h.

Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Espai CCCB
Auditori
Material addicional
Programa (208.7 KB)
Arxius multimèdia
Fotografies ENDEUTATS [Galeria d'imatges]