Activitat

Dimarts 09 Desembre, 21:00

Estrena de la pel·lícula document i performance: EL COLOR DE LA INNOCČNCIA. BARCELONA/BURKINA

De Mer i Cia Empar Rosselló

Una pantalla. Una pel·lícula rodada entre Barcelona i Burkina Faso. Música en directe a càrrec d'Ignasi Terraza al piano, Quim Solé a la guitarra i Mer-Empar Rosselló (veu, dansa i teatre). Un espectacle interdisciplinari.

 

Interculturalitat, apropiacionisme, postsurrealisme antropològic, mística poètica, podrien ser algunes de les denominacions d'origen que podríem donar a Mer. En tot cas, que cada espectador faci la seva lectura personal, perquè aquesta és una de les virtuts dels seus muntatges polisèmics: sempre oberts en el seu discurs cap a l'altre. En uns moments on l'alteritat s'ha convertit en un perill per al neoliberalisme, Mer ens fa reflexionar que altres paisatges culturals i humans són possibles, només és qüestió d'entendre'ls, per apropiar-nos-els i fer-los nostres.


Descripció


El color de la innocència. Barcelona/Burkina és un espectacle que inclou una pel·lícula document realitzada entre Barcelona i Burkina Faso, amb música en directe, dansa, teatre...Creació, direcció i coreografia:
Mer-Empar Rosselló.
Producció: Espai MER: Corin Grote, Patrícia Agüera Pàmies.
Càmera: Quentin Clemence, Ramon Guix, Tobias Semmelman.
Muntatge: Ramon Guix.
Música en directe: Ignasi Terraza (piano), Quim Solé (guitarra), Mer-Empar Rosselló (veu).
Textos: Mer-Empar Rosselló, Manifest Groc de Dalí, Gasch i Muntanyà.
Fotografia: Imma Pla.
Llums i so: Croma.
Intèrprets en directe: Yves Koku Robert Dokpononou (ballarí), Xavier Padullés (actor), Mer E.R. (ballarina-actriu), col·lectiu de Sud-amèrica del Paraguai, col·lectiu hindú Nagma (figuració), venedors de la platja.
Intèrprets a la pel·lícula: Abel i la Troupe de Dansa, Música i Teatre a Koudougou, Mer E.R., José María Nunes, Xavier Padullés, Ricard Salvat, Semolina Tomic, Noia andalusa, Quim Solé, Albert Vidal.
Agraïments: Gloria Acosta, Franc Villfuerte, Mary Centellas.