Activitat

De 18:30h a 20:30h

Escena Poblenou: Curs per a l'espectador

Vides de la ment

La sessió Vides de la ment forma part del Curs per a l’Espectador que organitza el Festival Escena Poblenou amb la intenció d’oferir a un públic professional o no, les eines per poder acostar-se als llenguatges escènics contemporanis.

En aquesta ocasió, Roberto Fratini, dramaturg i teòric de la dansa, intentarà contextualitzar (i ensorrar, si és posible) prejudicis que situen la dansa exclusivament en el terreny de l’acció, allunyant-la de procesos de pensament abstracte. Per tant, aquesta revisió té la intenció de subratllar el significat polític d’aquest art com a crítica i diagnòstic de la realitat.

Sònia Sánchez, ballarina de flamenc amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, serà l’artista convidada que presentarà el seu projecte amb el qual Roberto Fratini es recolzarà per donar exemples d’eines d’interpretació.

El Curs per a l’Espectador complet consta de 5 trobades en total a diferents centres de Barcelona, cada una dedicada a una disciplina i impartida per un professional del sector i un artista convidat que presentarà el seu projecte. Com a novetat aquest any, el Curs per l’Espectador passa a formar part dels crèdits de lliure elecció de la Universitat de Barcelona.

 

 

Participants
Participants:
Roberto Fratini

Artista convidada: Sònia Sánchez

Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Espai CCCB
Aula 2
Enllaços
Web Escena Poblebnou