Activitat

18:30 - 21:00 h

El salt a la Xarxa

SOY CÁMARA al MINIPUT 2014

SOY CÁMARA. El programa del CCCB ha complert cinc anys en antena i encara una nova etapa en la qual internet serà el seu principal emissor de continguts. Per aquest motiu, en l'edició 2014 del MINIPUT, SOY CÁMARA celebra el seu recorregut amb una xerrada il·lustrada sobre el diàleg televisió-internet, entès no només a través de la seva mútua referencialitat, sinó com una excusa per parlar del present canviant de la comunicació audiovisual, dels nous usos, gèneres i processos a través dels quals creem i compartim a la Xarxa.

La idea és proposar un cap de setmana de televisió de qualitat al CCCB i presentar el que ha estat SOY CÁMARA tot il·lustrant-ho amb una sèrie de fragments i explicant el seu trànsit cap a la Xarxa. Hi participen com a convidats Lolo Rico, guionista i realitzadora de televisió, directora de La bola de cristal, una de les fites de la televisió pública espanyola que farà la seva intervenció per videoconferència; i Andreu Meixide, realitzador i director de programació del BccN, Barcelona Creative Commons Film Festival, especialitzat en noves narratives derivades d'internet.

Per acabar, es proposa un diàleg amb els assistents per fer una prospecció de la 'televisió' a partir de l'impacte d'internet, debatent sobre el present i el futur de la comunicació audiovisual, l'ús que fa la TV de les possibilitats que ofereix la Xarxa, tenint present l'impacte d'internet en la creació de formats que la televisió tradicional no pot o no vol explorar.

Presenten i moderen:
Andrés Hispano i Félix Pérez Hita (SOY CÁMARA)
Convidats: Lolo Rico (La bola de cristal) i Andreu Meixide (BccN Film Festival)

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Altres crèdits:

Coordina: Joana Abrines