Activitat

Dimarts 12 Novembre, 19:30 h

Edward St. Aubyn

Cicle Llocs/ Lugares/ Places: diàlegs amb escriptors britànics (III)

Edward St Aubyn (Londres, 1960 ) és un dels escriptors més reconeguts de l'escena literària britànica. En la seva obra, sovint de caràcter autobiogràfic, destaca el ferotge i irònic retrat de l'aristocràcia anglesa, la seva àcida descripció dels problemes i hàbits d'aquest grup privilegiat.

Aquesta xerrada, moderada pel periodista i escriptor Antonio Lozano, coincideix amb la presentació en castellà de la trilogia El padre (Mondadori, 2013), volum que recull les tres primeres novel•les de la sèrie sobre l'aristòcrata anglès Patrick Melrose. Les obres narren un tumultuós viatge vital des de la infància a la maduresa que comença a la Provença francesa, continua a Nova York i acaba al camp anglès. Els refinats escenaris pels quals transita el protagonista de la trilogia contrasten amb la sordidesa dels privilegiats personatges que els habiten.

Últim diàleg del cicle de literatura britànica Llocs/ Lugares/ Places organitzat pel CCCB i el British Council, amb la col·laboració de Mondadori i Libros del Asteroide.