Activitat

DocsBarcelona 2014

Festival Internacional de Cinema Documental

DocsBarcelona celebra la seva XVII edició amb 5 dies de projeccions de pel·lícules, xerrades amb els directors i classes magistrals, al voltant del món del cinema documental.

Aquesta nova edició del DocsBarcelona arriba amb una proposta de més de 40 títols nacionals i internacionals carregats d'històries úniques i personatges que lluiten per un món millor. La programació arrancarà amb la projecció de The Good Son, la història d’Or, un noi israelià de 22 anys que trenca tots els límits de la confiança familiar per trobar el seu paper en aquest món i fer realitat el seu somni més anhelat. El punt i final a cinc dies de projeccions, el posarà l’estrena en primícia de Five Days to Dance, la història de dos ballarins que tenen cinc dies per fer ballar un grup d’adolescents; molt poc temps per a un gran repte: moure a les persones quan el món ens paralitza.

DocsBarcelona organitza el Pitching Forum, un dels mercats de finançament de projectes documentals més important d’Europa, amb més de 400 professionals acreditats.El Festival també compta amb la secció Docs&Teens dedicada als nens i joves de 12 a 16 anys. Més de 700 estudiants s’acostaran al cinema documental per descobrir altres realitats.

El DocsBarcelona se celebra al CCCB (Auditori, Teatre) i a diferents espais de la ciutat: Aribau ClubArts Santa MònicaAuditori de La Pedrera

Programació per dies

Programació per espais 

Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Espai CCCB
Auditori, Mirador, Sala Teatre
Arxius multimèdia
Enllaços
DocsBarcelona