Activitat

DJ 2D2 i Shadowless

Sessió final K04

 

Projeccions audiovisuals:

Poetry in motion 2
Ron Mann, 1982, EUA, VO


Poetry in motion és la segona entrega d'una antologia sense precedents de poetes americans que cultiven l'experimentació i la performance. En aquesta ocasió assistim a recitals de: Anne Waldman, Amiri Baraka, Jim Carroll, Michael Ondaatje, Allen Ginsberg, Peter Orlovsky, Diane DiPrima, Helen Adam, Spalding Gray, Jerome Rothenberg, Ted Berrigan, Charles Bukowski, Robert Creeley, Gary Snyder, John Giorno i Michael McClure.


Lou Reed, Rock & Roll Heart
Timothy Greenfield-Sanders, 1998, Canadà, 80', VO


Un retrat de Lou Reed a través de les experiències que van marcar les seves lletres i la seva música. Utilitzant imatges d'arxiu, entrevistes i material inèdit de Reed en concerts i conferències arreu del món, el realitzador Greenfield-Sanders transcendeix una mitificació facilista i ofereix una visió singular d'un dels fundadors de Velvet Underground.


Freedom Highway
Philip King i Nuala O'Connor, 2001, Irlanda, 90', VOSC


Un recorregut per alguns dels fets socials més rellevants del segle XX -des de les sufragistes de començament de segle a l'apartheid- a través de les cançons associades a aquests fets. Inclou intervencions de: Tom Waits, Hugh Masakela, Elvis Costello, U2, The Soweto String Quartet i Billy Bragg.


Videopoemari «Fragments»
Jaime Oddo i Ximena Nerea, 2004, Xile - Suècia, 15', VE


Amb motiu de la celebració del centenari del naixement del poeta Pablo Neruda es conviden 21 poetes de diferents països a produir una obra audiovisual en homenatge, crítica o a propòsit de Neruda, la seva vida i la seva obra.