Activitat

18.30 a 21 h

Data Jam amb Telenoika i Outliers

Trobada mensual d'experimentació amb dades

Una Data Jam és una trobada mensual oberta d’experimentació amb dades on es comparteix el costat més creatiu i artístic de les dades. Mineria, visualitzacions, curiositats … Disposarem de projector obert i connexió a internet perquè tothom qui vulgui pugui mostrar els exemples i treballs més experimentals relacionats amb les DADES.

L'objectiu de les Data Jams és compartir casos interessants al voltant de les dades. Les reunions són temàtiques i es van anunciant oportunament. En aquestes sessions no hi ha un format protagonista: es poden presentar casos de visualitzacions, datasets interessants, estudis, papers, eines, reflexions, desenvolupaments propis en curs, etc...

La setmana prèvia a cada #datajam temàtica, es poden anar enviant piulades al compte de Twitter @DataJamBcn, amb continguts que els dinamitzadors aniran projectant. D'altra banda, durant la sessió, hi ha un micro obert a la participació dels assistents, així com un document obert també a la participació on es van anotant i proposant projeccions.

Dinamitzades pel col·lectiu d’artistes audiovisuals Telenoika i Oscar Marín i Carlos Duran de l’estudi de visualització Outliers.