Activitat

10.00-14.00 h i de 15.30-18.00 h

BREAK OUT 6.0

http://boc.citilabblog.com/

 

Ara que comença l’estiu, surt de l’oficina!

El proper dilluns 5 de juliol tindrà lloc al C3Bar (el bar del CCCB) un nou breakout, una jornada de treball fora de l’oficina per part de professionals procedents de diferents àmbits. Vine a compartir el que saps i el que vols fer amb d’altres persones que volen el mateix, en un entorn informal. Pots aprofitar per continuar el treball iniciat en els tallers o grups de treball sorgits del cicle I+C+i o dels anteriors Break outs, pots afegir-te a aquests grups o bé començar-ne de nous amb les teves idees i projectes.

• Què és un breakout?

Un breakout consisteix en l’apropiació temporal dels espais públics per a dur a terme coworking i treball col·laboratiu entre diversos professionals, però també en tota una sèrie de derivades teòriques i pràctiques vinculades a la innovació organitzacional i les dinàmiques obertes pròpies de la Societat del Coneixement.

• Què he de fer per venir al Breakout 6.0?

Envia’ns un e-mail a breakout@citilab.eu avisant de que vindràs. No cal venir tot el dia: pots passar-te pel C3Bar en qualsevol moment dins d’aquest horari: 10.00-14.00 h, 15.30-18.00h.

• Cal que porti alguna cosa?

Només necessites un portàtil, un projecte en el que treballis i ganes de conèixer gent!

Ben aviat tindrem més detalls sobre l’organització de Breakout 6.0. Com sempre, pots seguir-nos també des de Facebook o bé per Twitter (#bocor).

Ens veiem al CCCB !!!

Crèdits

Organitza
Citilab, CCCB Lab