Activitat

Dissabte 16 Març, 19:50

Booktrailers

La xarxa ha canviat les maneres de llegir i escriure. Ho podem veure en l'aparició de noves formes d'escriptura (twitteratura, escriptura col·laborativa, novel·les interactives) i en les noves pràctiques de lectura (podcast, book-express, e-book...) i difusió de la literatura a través de booktrailers.

Soy una mujer – Las crónicas de Beebo Brinker. Bookmoviestv. 2012. 2’ Booktrailer de les edicions de butxaca d' Ann Bannon, de gènere pulp fiction lèsbica. Sexe, indecència i perversió. Les passions convulses en el món ocult de la dècada dels 50.

Me gusta el sexo. Ramón Pardina. 2011. 2’. Un còmic que es pot llegir en qualsevol postura, com il·lustra en aquest booktrailer l'autor del comicsutra editat per El Terrat i Editores de Tebeos.

Estaba en el Aire. Morrosko Vila San Juan. 2013. 2’. Booktrailer, fet a partir d'imatges d'arxiu, de la novel·la de Sergio Vila-Sanjuán, guanyadora del Premi Nadal 2013.

Balcones. Punt de gir. 2011. 1’. Booktrailer de l'antologia de relats de Jesús Roche, en el qual convida a abocar-se als balcons i les finestres per veure el món real a través de la mirada dels ciutadans.

Maneres de no entrar a casa. Alicia Kopf. 2012. 1’. Booktrailer del llibre d'Alicia Kopf que aborda les diverses situacions de precarietat juvenil; la casa, la família i la feina són la base sobre la qual es dibuixa aquest irònic assaig d'arquitectura visual.

Koniec. Impar3en1. 2013. 1’. Versos il·lustrats del calendari Koniec2013 animats per Joan Garau i Nacho Codinach, musicats por Pep Garau i Xarim Aresté, a partir de versos de Joana Abrines.

What the hell are you doing? David Shrigley. 2011. 2’. Booktrailer del llibre homònim de l'artista britànic David Shrigley.