Activitat

Dijous 15 Maig, 21:00

BCNmp7. «Me mata pero me gusta»: genealogia de Zeidun

Músiques en procés

Tercera sessió del cicle BCNmp7 2014 programada per Gent Normal i La Fonoteca Barcelona. Amb l'actuació de ZeidunAutodestruccióLa Célula DurmienteEsperit!, Murnau b., Omega V, Joan ColomoL'Orquestra de Sant Celoni i Els Surfing Sirles.

Zeidun
és molt més que una petita llavor; Zeidun és una de les millors bandes emo, hardcore i posthardcore que s’han creat mai a Catalunya. Quinze anys després de la seva formació, els cinc membres d’aquella antiga banda de punk –Joan Colomo, Càndid Coll, Dalmau Boada, Albert Trabal i Xavi Garcia– pugen a l'escenari una vegada més en aquesta tercera sessió del cicle BCNmp7 2014 per oferir un show que alterna les seves cançons amb la participació d’algunes de les bandes posteriors de les quals formen part els seus membres. Els Surfing Sirles, Les Aus, La Célula Durmiente, Joan Colomo, Autodestrucció, Esperit! o L’Orquestra de Sant Celoni són algunes de les formacions dels antics membres de Zeidun, que també han participat en altres grups com El Petit de Cal Eril, Murnau b. o The Unfinished Sympathy.

A més, la sessió mostra un passi de càpsules documentals sobre el grup, un fanzine i un disc compacte perquè els assistents puguin escoltar i llegir alguns dels grups primigenis de Zeidun, així com d’altres on han tocat els seus membres. Tot per entendre una de les bandes més rellevants i volàtils del país.

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Col·labora
Gent Normal, La Fonoteca Barcelona
Altres crèdits:

Coordina: Ingrid Guardiola

Col·labora: Mondo Sonoro