Activitat

Divendres 20 Juliol, 20:30

BCNmp7. La cançó de l’estiu

BCNmp7 vol subratllar l’especificitat musical que viu Barcelona, sense oblidar els vasos comunicants, cada vegada més intensos, entre ciutats, regions i tendències globals.

 

Es pot concebre un èxit estiuenc com un èxit independent? I a la inversa? La dicotomia entre comercialitat i independència no es fonamenta en el resultat sinó en l'actitud de l'artista i la promoció.

En aquesta tercera sessió del 2007 comptem amb algunes de les bandes més peculiars de la nova escena independent barcelonina, que oferiran una relectura del ventall d'èxits de l'estiu que va de Julio Iglesias a Las Ketchup, de Mecano a Fórmula V, de Las Grecas a Madonna o Malena Gracia.

Cançons amb tornades enganxoses i ballables, difoses pels mitjans de comunicació de massa i la cultura de la festa estiuenca; temes per a tots els públics que, en mans d'alguns dels protagonistes de la nova escena independent local, es converteixen en peces d'un interès suggeridor. A més, cada grup ha compost un tema especial amb la intenció d'exposar la seva pròpia versió de l'èxit estival.

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Patrocini
iCat.cat