Activitat

Dijous 18 Setembre, 20:00

BCNmp7. El pop també es llegeix

BCNmp7 vol subratllar l'especificitat musical que viu Barcelona, sense oblidar els vasos comunicants, cada vegada més intensos, entre ciutats, regions i tendències globals.

 

5a sessió

El pop també es llegeix
Tot i la transformació que està vivint la indústria musical amb la digitalització, el que en queda, al final, és la música, les cançons i el que cadascú en vulgui fer. El pop també es llegeix vol subratllar l'especificitat de la cançó pop, tot interpretant-la d'una altra manera.

La sessió està introduïda per dues conferències de deu minuts, dues temptatives sobre la cançó pop impartides per Manolo Martínez (Astrud) i Eloy Fernández Porta, autor d'Afterpop. Després, músics, escriptors, poetes com Antonio Luque (Sr. Chinarro), Miguel Ángel Blanca (Manos de Topo), Fernando Márquez (Kaka de Luxe), Ramon Faura (Le Petit Ramón), Roger Mas, Julián Rodríguez, Félix Ramón, Ajo, José Antonio Bejarano (Pantanido) o Elena Medel entre d'altres, recitaran les seves lletres preferides en un acte conduït pel duo de rapsodes Ediciones Vinoamargo amb l'acompanyament musical d'Oriol Roca i David Mengual.

 

Compte enrere Kosmopolis'08

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Col·labora
Imprevist
Suport
iCat.cat