Activitat

Dimarts 07 Juliol, 20:00h

2015 com a possibilitat

No és la primera vegada que el director d’escena Didier Ruiz i el coreògraf Tomeo Vergés creen un espectacle a partir del seu treball amb un grup d’adolescents. Ho van fer a París el 2013, a Avinyó el 2014, i ara ho fan a Barcelona, en una experiència que implica els alumnes de tres instituts barcelonins. Durant els últims tres mesos, i de manera voluntària i desinteressada, els estudiants han participat en unes sessions de treball en les quals han après a moure’s sobre un escenari, a projectar la veu i a dominar el llenguatge per tal d’expressar amb claredat els seus pensaments. I és que ells ens parlaran sobre la ciutat i el barri on viuen, la seva relació amb els altres, els seus somnis i la seva vida quotidiana, i esdevindran així actors i testimonis alhora del seu trànsit cap a la vida adulta. Se senten acceptats pels altres? Què pensen sobre l’amor? Què esperen del futur? Ho sabrem en una proposta escènica en la qual els nois i noies parlen al públic, però també s’escolten i es fan escoltar. La ciutat, el món i la vida vistos des de l’adolescència.

 

Concepció i direcció: Didier Ruiz

Coreografia: Tomeo Vergés

Interpretació i creació: Rihab Matloub, Nerea Colomé, Sonam Nawaz, Jatin Kanda, Gayatri López, Aaron Fortoul, Sebastián Rembielak, Ingrid Font, Marisol Rueda, Jawhar Nouissi, Eduardo Fernández, Alicia Rovira, Wilson Muñoz

Assistent de direcció: Mònica Bofill

Duració aproximada: 75 minutos

Idioma: català i castellà

 

Activitats paral·leles // En el marc de la programació Grec Experimental CCCB, el dimarts 7 de juliol i dimecres 8 de juliol a les 20 h es presenta un assaig obert i col·loqui posterior amb el director i els actors, per parlar sobre el procés creatiu de l'obra. Activitat d'entrada gratuïta amb inscripció prèvia. Si us interessa venir, escriviu un correu a info@cccb.org.

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Festival Grec
Altres crèdits:

Coordina: Velvet Events