Activitat

Dimecres 01 Febrer, 18:00

Quč vol dir ser mestre avui? El compromís čtic del professorat, a debat.

Mňnica Terribas i Jaume Cela estrenen el cicle de debats al CCCB

Un diàleg entre la periodista i directora de TV3, Mònica Terribas, i el reconegut mestre i escriptor Jaume Cela obrirà el proper dimecres 1 de febrer el cicle itinerant de debats arreu del país Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat, organitzat conjuntament per la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, amb la col·laboració de TV3. Cela i Terribas dialogaran al voltant de la funció social dels professionals de l’educació just l’endemà que TV3 hagi iniciat l’emissió d’una sèrie de deu capítols, Mestres, que reflexiona sobre el mateix tema i que s’emetrà durant deu dimarts, a les 22:30h, a partir del 31 de gener.

Abans del diàleg, la directora de la sèrie Mestres, Fúlvia Nicolás, el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, i el president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Raül Manzano, presentaran la sèrie i el cicle de debats, respectivament.

Vine als debats o segueix-los en directe i participa-hi per Internet a través d’aquest blog i a les xarxes socials Facebook i Twitter.