Activitat

Desembre 21, 22, 23 i 28 a les 12:00 i a les 18:00
Desembre 24, 26, 29, 30 i 31 a les 12:00

Projecció del vídeo Fronteres. 50'

Fronteres és un muntatge audiovisual que recull la selecció dels millors fragments de les conferències que abordaven la qüestió de la frontera des de perspectives i disciplines diferents pronunciades per intel·lectuals com ara Roger Bartra, Zygmunt Bauman, Manuel Cruz, Francisco Fernández Buey, Tzvetan Todorov i Eyal Weizman. El cicle va estar organitzat pel CCCB i la Fundació Collserola i va tenir lloc entre el gener i el març del 2004.

 

Aquest muntatge vol ser un primer experiment per fer tangible la paraula i el pensament. Durant l'any 2004 Barcelona en general i el Centre en particular han acollit personatges molt rellevants. El CCCB vol ara recollir tot el que s'ha dit en els seus espais i exposar-ho a través de noves formes. En aquesta ocasió, aquest muntatge s'editarà, a més, en format DVD, 50', i es posarà a la venda conjuntament amb el llibre Fronteres, de la col·lecció Urbanitats, amb la finalitat d'acostar uns continguts acadèmics a un públic més ampli. El resultat: una taula rodona virtual integrada per tots els conferenciants.

La publicació Fronteres (llibre i DVD), núm. 15 de la col·lecció Urbanitats, es pot adquirir a la llibreria Laïe-CCCB (Preu 15€ DVD inclòs).

Crèdits

Col·labora
Consolat General dels Estats Units d'Amèrica - Barcelona, Facultat d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra