25 Juliol, 2008

Un destí ballardià: Marina d’Or, Ciudad de Vacaciones

Ja podeu començar a enviar vídeos al concurs de films domèstics realitzats amb mòbil “Ballardian home movies”. Han de ser vídeos que no superin el minut de durada, sense cap muntatge ni postproducció. El guanyador o guanyadora del concurs disfrutarà d’un premi molt ballardià: una estada de dos dies a un hotel de Marina d’Or, Ciudad de Vacaciones (Castelló), en temporada baixa.

 

Crec en Tòquio, Benidorm, La Grande Motte, Wake Island, Eniwetok, Dealey Plaza. CREDO J.G. Ballard


Piscina del resort “Town and Country” a San Diego (Estats Units) -© 2003 David Monniaux

Les ciutats turístiques i complexos urbanístics comercials i d’oci són escenaris propis de l’imaginari ballardià. A “Nits de cocaïna”, J.G. Ballard ubica els seus personatges a la Costa del Sol, en àrees residencials construïdes exclusivament pels europeus del Nord: blocs d’apartaments, camps de golf i enormes piscines, restaurants i hotels de luxe.

Tots els participants de la convocatòria “Ballardian home movies” que passin el procés de selecció i vegin publicats els seus vídeos en aquest blog rebran rebran 2 entrades a l’exposició i un llibre de J.G. Ballard editat i cedit per l’editorial Minotauro.

  

 

Portades dels llibres de J.G. Ballard editats per Minotauro que es regalaran als autors dels vídeos seleccionats en la convocatòria Ballardian Home Movies

1 Comentari sobre “Un destí ballardià: Marina d’Or, Ciudad de Vacaciones”

  1. Beppe Meazza

    ¡Que gran idea el premio a marina d’or!
    Forza Ballard e felicidade por el Blog

Deixan’s els teus comentaris - Déjanos tus comentarios - Leave your comments